Jens Haaning

Torsdag gikk strømforhandlingene i vranglås på komiténivå i Stortinget. Jens Haaning vil forsvare sin ytringsfrihed i retssag.


Brodno Sculpture Park Chapter Iv Jens Haaning Museum Of Modern Art In Warsaw Sculpture Park Museum Of Modern Art Modern Art

Administrasjonen på Stortinget mener tidligere stortingspresident Eva Kristin Hansen ikke hadde rett på pendlerbolig i Oslo i tidsrommet mellom hun kjøpte seg inn i boligen i Ski i 2014 til hun meldte flytting dit høsten 2017.

. The Rain TV Series 20182020 cast and crew credits including actors actresses directors writers and more. Torsdag kveld var SVs nestleder Torgeir Knag Fylkesnes parlamentarisk leder Rigmor Aasrud i Arbeiderpartiet og parlamentarisk leder Marit Arnstad Senterpartiet koblet inn for. Nej det er utroligt infantilt.

Kunsten har tidligere stillet et større beløb til rådighed for kunstneren Jens Haaning med henblik på at de skulle bruges i forbindelse med et kunstværk. Og han opfordrer andre til at gøre det samme. Det er ikke sket og derfor er Kunsten nødsaget til at tage det næste skridt skriver Kunsten i en pressemeddelelse.

1 day agoJens Haaning overskrider grænsen for hvad man må som kunstner og borger i et retssamfund. Men gør ikke dig selv til en tyv. Aftalen var at pengene skulle tilbageføres 16.

Nu svarer kunstneren igen og det lader til at han ikke kommer til at overgive sig uden kamp. Jeg er ikke bange for at komme i fængsel Kunsten i Aalborg har anlagt sag mod Jens Haaning i forbindelse med hans værk Take the money and run. Så kære Jens Haaning du lavede et godt værk en happening der blev omtalt over hele verden.


Jens Haaning Nichts Neues Graphic Design Digital Scale Design


Art Union Boutique Hostels Holland Netherlands Signage


Should Artists Take The Money And Run Artreview In 2021 Institutional Critique Conceptual Artist Artist


Foreigners Free Jens Haaning

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel